PROGRAM TRENINGA

TAKMIČARI – Članovi KBK "Mega centar" Rijeka su izuzetno uspješni na domaćim i inozemnim ringovima. Osvajači smo mnoštva medalja sa hrvatkih prvenstava u raznim disciplinama kickboxa.
Zlatna medalja sa svjetskog juniorskog i Europskog seniorskog prvenstva u disciplini low kick, brončana sa Europskog juniorskog u light contactu, kao i mnogi profesionalni mečevi na eminentnim priredbama i borba za profesionalnu titulu prvaka Europe u disciplini kickboxinga low kicku rezultati su koji dokazuju kvalitetan i predan rad sa takmičarima kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta.


REKREATIVCI - Borilački sport(kickboxing i thai boxing) je izrazito zahtjevan i zanimljiv sport. Sama kompleksnost tog sporta iziskuje maksimalnu kondicijsku, tehnicko-taktičku i psiholosku pripremu.
U Mega centru imamo posebno razvijen program REKREATIVNOG Kickboxa. Polaznici prolaze cjelokupnu sportsku pripremu kao što prolaze i takmičari, ali prilagođenu svojim obujmom i intezitetom rekreativcima. Sastoji se odDJECA (KADETI) - Treninzi prilagođeni dječjem uzrastu. Djecu pravilno doziranim treninzima uvodimo u svijet borilačkog sporta kickboxinga. Učenje borilačkih tehnika, dječjem dobu prilagođenim kondicijskim treninzima, odgoj na treningu usmjeren ka razvijanju sportskog duha, te pravilan tjelesni razvoj djece odlika su našeg treninga sa mlađim dobnim skupinama. Trudimo se djecu usmjeriti na put sportskog uspjeha na domaćim i internacionalnim takmičenjima u kickboxingu.


INDIVIDUALNI TRENINZI I SAMOOBRANA - Trenirajte indivudualno sa višestrukim prvakom svijeta u kickboxu, thaiboxu i savate boxu Igorom Ivoševicem. Individualnim pristupom ostvarujete najbolje i najbrže rezultate jer trener svoje iskustvo i znanje stečeno kroz mnoge borbe i nastupe u ringu, kao i svoje opće sportsko znanje prenosi upravo na Vaš trening.


KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA - Kondicijska priprema sportaša iz borilačkog sporta i sportaša iz različitih sportskih grana.