DOBRODOŠLI U KICKBOXING KLUB "MEGA CENTAR" RIJEKA.

KLUB ZAHTJEVNIH TRENINGA I VRHUNSKIH SPORTSKIH REZULTATA


klub

Klub smo koji je u svom radu od osnutka 1997. godine ostvario mnoštvo sportskih rezultata i priznato je ime na hrvatskoj borilačkoj sceni kickboxa i thai boxa.
Glavni trener Igor Ivoševic kao višestruki prvak svijeta u kick, thai i savate boxu, vrhunski sportaš, izbornik reprezentacije Hrvatske u Low kicku te student Kineziološkog fakulteta smjer Kondicijska priprema sportaša, garant je kvalitetnog rada sa takmičarima, djecom i rekreativcima.
Moderno uređen prostor kluba od 200 m2 nalazi se na adresi Stube Marka Remsa 14a u Rijeci (Kraj Veterinarske stanice Brajda) i opremljen je najsuvremenijom sportskom opremom za kick i thai boxing (vreće, ring, fokuseri, trenažeri i sportski rekviziti itd.) kao i opremom za kondicijsku pripremu sportaša.

Svakodnevnim usavršavanjem i praćenjem noviteta u borilačkom i u sportu općenito, nastojimo održati visoki nivo treninga i pripremljenosti kod:

ORGANIZACIJA "MEGA FIGHT" FIGHTING SPORT FESTIVALA

Organizatori smo poznatog borilačkog okupljanja i cjelovečernje manifestacije pod imenom MEGA FIGHT. Festival je to borilačkog sporta i vještina. Sastoji se od dva kompatibilna dijela. Prvi dio je seminar borilačkog sporta i vještina, a drugi dio je cjelovečernja priredba sa atraktivnim kickboxing i MMA borbama. Nastupi boraca iz cijele Europe, SAD-a, Rusije, Thailanda itd. Mjesto održavanja je Umag na ATP stadionu Stella Maris. Program je prihvaćen i prepoznat od strane turističkog poduzeća Istraturist, Grada Umaga i turističke zajednice grada Umaga kao turistički proizvod sportskog karaktera.